Aj rybka Nemo včera pomáhala Hodine deťom

07. december 2011

Tohtoročný výnos najznámejšieho projektu Nadácie pre deti Slovenska sa počas vyše trojhodinového priameho prenosu zvýšil na 222 523 eur. Vám všetkým, ktorí ste si nezabudli spraviť uzol na vreckovke a venovali ste Hodine deťom svoju priazeň, ĎAKUJEME!

Včera dlho do noci svietili televízne štúdiá Slovenskej televízie v Mlynskej doline v Bratislave, pretože sa v nich odohrávala veľká farebná show Hodiny deťom. Štúdiá, premenené na „ akváriá“ s plávajúcimi rybami, žili naplno – známe osobnosti v nich moderovali, tancovali, spievali...Zoznam účinkujúcich by bol veľmi dlhý, preto aspoň niektoré mená: Banášová, „Sajfa“, Polnišová, „Junior“, Heribanová, Forgáč, Pocisková, Hasprová, Cmorík, Zbirka, Batthyany,Čírová, Kocianová, Lipa, Bratislavský chlapčenský zbor... Hodinu deťom prišla pozdraviť aj čestná predsedníčka Emília Vášáryová a tiež Ladislav Chudík. Všetci umelci vystúpili aj tento raz bez nároku na honorár.
Program, ktorý bol celý tlmočený do posunkovej reči, režíroval Tomáš Eibner. Diváci počas viac ako troch hodín plných nových nápadov sledovali aj dokumenty 10 príkladov pomoci, ktorú vďaka všetkým svojim prispievateľom môže rozdeľovať Hodina deťom.