Hodina deťom zabojuje o Guinessov rekord

23. november 2011

Spravte si uzol na vreckovke, aby ste nezabudli pomôcť deťom!

Dnes sa oficiálne začal 13. ročník verejnej finančnej zbierky Hodina deťom. V príjemnom prostredí ELESKO wine bar na Ventúrskej ulici v Bratislave predstavitelia Nadácie pre deti Slovenska spolu so známymi osobnosťami prezradili, čím Hodina deťom prekvapí verejnosť tento rok.

Nadácia pre deti Slovenska (NDS), ktorú podľa aktuálneho prieskumu marketingovej agentúry TNS vyše 90 % respondentov považuje za dôveryhodnú, dnes v ELESKO wine bar na Ventúrskej ulici v Bratislave oficiálne otvorila 13. ročník svojej zbierky Hodina deťom. Na tlačovej konferencii, ktorú moderovala Katarína Brychtová, výkonná riaditeľka nadácie Dana Rušinová oznámila, že zbierka do pokladničiek ULIČNICA v uliciach miest Slovenska bude tento rok 11. novembra. Televízna šou Hodiny deťom – jej priamy prenos bude na Jednotke STV na Mikuláša 6. decembra.
Na tlačovej konferencii bola aj čestná predsedníčka Hodiny deťom Emília Vášáryová, autor kreatívy Hodiny deťom Juraj Johanides, Ladislav Venczel, predstaviteľ spoločnosti Plaut - generálneho partnera Hodiny deťom. Šéfkuchár reštaurácie Camouflage Jaroslav Žídek aj v mene svojich kolegov Igora Čehyho a Mariána Filla predstavil pokus o rekord v upečení najvyššieho „komína“ z palaciniek, ktorým sa chce Hodina deťom zapísať do Guinessovej knihy rekordov.