Prvý benefičný ples Nadácie pre deti Slovenska pod záštitou Milky Vášáryovej pre Hodinu deťom

26. január 2012

Kursalon Trečnianske Teplice a Nadácia pre deti Slovenska usporiadajú v tejto plesovej sezóne prvý benefičný ples, ktorého záštitu prevzala Milka Vášáryová. Výnos plesu, ktorý bude moderovať dlhoročná podporovateľka Hodiny deťom Alena Heribanová, bude venovaný tejto najväčšej slovenskej verejnej zbierke s trinásťročnou tradíciou.

Ples sa bude konať v historickej Kúpeľnej dvorane z roku 1892 a jeho návštevníci budú mať jedinečnú možnosť vydražiť detské modely z dielní slovenských návrhárov ako Eckhardt, Kimlička či Pištejová.  Udeje sa tak 18. februára večer v jednom z najkrajších kúpeľných miest Slovenska. Svojho honoráru sa vopred v prospech Hodiny deťom vzdal Martin Chodúr, ktorý bude s Oskar Rozsa Band či Fragile baviť účastníkov plesu a hrať im i do tanca.

Viac informácií vám radi poskytnú:

Katarína Medveďová Ovečková, PR manažérka NDS, 0911 702 663

Petronela Chalúpková, event manažérka Kursalon, 0948 383 250