Spravte si uzol na vreckovke…

30. november 2011

6. decembra 2011 príde nielen Mikuláš, ale aj Hugo z Hodiny deťom. Večer od 20:05 bude na Jednotke STV opäť patriť priamemu prenosu TV šou Hodina deťom s mnohými známymi tvárami, ktoré obľúbený projekt Nadácie pre deti Slovenska už roky podporujú bez nároku na honorár.

Galavečer v staronovom prostredí štúdií STV v bratislavskej Mlynskej doline bude režírovať Tomáš Eibner. Diváci počas troch hodín plných nových nápadov uvidia tiež dokumenty z 10 projektov – príklady podpory Hodiny deťom. Do Hodiny deťom môžu prispievať počas celého večera pomocou sms na číslo 800 alebo telefonátom na číslo 14 222. Program bude tlmočený do posunkovej reči. Ako moderátorske dvojice sa predstavia Adela Banášová - Matej „Sajfa“ Cifra, Alena Heribanová – Marcel Forgáč, Petra Polnišová – Milan „Junior“ Zimnýkoval. TV šou je najväčšou zbierkou Hodiny deťom.
Čoraz väčšiu popularitu si stále získava aj Uličnica – do celoslovenskej zbierky do pokladničiek sa 11. novembra tohto roku zapojilo 162 škôl a organizácií a 2 403 priateľov – dobrovoľníkov. V 83 mestách sa dokopy vyzbieralo 42 279,37 eur.
22. novembra bola v Hoteli Sheraton v Bratislave benefičná aukcia Hodiny deťom – Hodina FOTOGRAFIE Deťom. 46 diel známych autorov sme vydražili za 22 010 eur. Najviac peňazí získala fotografia Filipa Kuliseva Grand Prismatic – 2 300 eur.