Staň sa superhrdinom a pomôž!

26. október 2013

Bratislava – 25. október 2013
Dni superhrdinov sa blížia a s nimi aj tvoja príležitosť stať sa jedným z nich a pomôcť deťom na Slovensku. Zapoj sa v dňoch 13. až 15. novembra 2013 do verejnej zbierky Hodina deťom ako dobrovoľník, pomôž vyzbierať čo najviac a zaži pri tom more zábavy!

Každý dobrovoľník, ktorý sa v rámci svojho času venuje pomoci iným, je superhrdina. Niekto ním je roky, iný by možno rád začal, no nevie ako... Tvojou príležitosťou je práve Hodina deťom, do ktorej sa v minulom roku zapojilo viac ako 3 000 mladých ľudí.

Zuzka, 15- ročná dobrovoľníčka zo Slovenského skautingu, sa do zbierky zapája už od základnej školy: Zbierka Hodina deťom je super! Ľudia na ulici sú veľmi milí a ja mám dobrý pocit. Tým, že som akurát na rozhraní dospievania a uvedomujem si svoje detstvo, mám naň pekné spomienky a takto aspoň pomôžem iným, ktorí také šťastie nemali.

Elena Kárová, dlhoročná koordinátorka zbierky, Asociácia Divadelná Nitra:Zbierke sa podarilo vybudovať si tradíciu. Verejnosť ju rešpektuje a je naozaj cenné, že v deň „D“ sa mestá na Slovensku zosieťujú, aby pomohli deťom. Je to o spolupatričnosti nielen tých, ktorí peniazmi prispejú. Veľmi si cením aj dobrovoľníkov - tie stovky mladých ľudí, ktorí sa nadšene každý rok nezištne a s nadšením do zbierky zapájajú...

Prihlás sa i Ty prostredníctvom registračného formulára do 4. novembra 2013 na www.hodinadetom.zones.sk, zostav si svoj vlastný tím a spolu s kamarátmi sa zapojte so verenej zbierky v uliciach na podporu detí a mladých ľudí na Slovensku. Svoj deň natoč na video alebo urob fotku, ako si zbieral peniažky a pošli nám ich do 20. novembra na emailovú adresu [email protected] Do 30.  novembra môžeš spolu so svojimi priaznivcami hlasovať – lajkovať a po napínavom hlasovaní sa dozvieš, ktorý tím získal najviac lajkov.

Na čo sa môžete tešiť?

... na more zážitkov počas celého dňa, ale hlavne i na pekné ceny, ktoré ťa okrem dobrého pocitu určite potešia!
Tím, ktorý vyzbiera počas verejnej zbierky najviac finančných prostriedkov, vyhrá indiánsky deň na koňoch spojený s lukostreleckým workshopom a špeciálny bonus vo forme pozvania do živého prenosu TV šou Hodina deťom a príležitosť osobne sa stretnúť s Adelou a Sajfom.
Tím, ktorý získa najviac lajkov na facebooku za svoje foto zo zbierky, čaká adrenalínový rafting a za najobľúbenejšie video lajkované na facebooku je výhrou celodenný vstup do aquaparku.

Nadácia pre deti Slovenska prostredníctvom Hodiny deťom už 15 rokov po celý rok pomáha deťom  na Slovensku – zdravým i chorým, talentovaným, sociálne slabým i hendikepovaným; v rodinách, školách, detských domovoch, krízových a nízkoprahových centrách...   pridaj sa k nám i ty!

STAŇ SA TEDA SUPERHRDINOM - pomôž dobrej veci, buď kreatívny a inšpiruj ostatných! A zbierka? To je predsa zábava!

Viac info o dni superhrdinov na: www.hodinadetom.zones.sk.